Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O locuinţă din Vrancea s-a făcut scrum, după ce un copil de 13 ani a încercat să aprindă focul

Captură Argeș Știri
incendiu ferma

O locuinţă din comuna Vârteşcoiu a fost mistuită de flăcări, miercuri, după ce un copil de 13 ani a încercat să aprindă focul în centrala de încălzire folosind benzină, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Un incendiu major a cuprins astăzi, 9 decembrie, o locuinţă din comuna Vârteşcoiu, după ce un copil în vârstă de 13 ani a încercat să aprindă focul în centrala de încălzire cu benzină. Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 în jurul orei 14,20, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul manifestându-se cu flacără deschisă atât în interiorul locuinţei, cât şi la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi", a precizat ISU Vrancea.

Citește și: Rareș Bogdan: PNL ar urma să aibă undeva la 10-11 miniştri

Potrivit sursei citate, forţele de intervenţie au acţionat circa două ore pentru lichidarea focarelor, la faţa locului intervenindu-se cu trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Pompierii militari au fost sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Odobeşti.

În urma incendiului au ars 250 metri pătraţi din acoperişul locuinţei şi anexelor, precum şi bunurile aflate în interior, printre care cinci televizoare, două lăzi frigorifice, aragaz, frigider, mobilier şi alte articole de uz casnic şi gospodăresc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.