Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mașină a intrat într-un grupe copii în vestul Japoniei - Doi micuți și-au pierdut viața

Inquam Photos / George Calin
accident rutier

Un vehicul a intrat miercuri în plin într-un grup de copii în vestul Japoniei, accident soldat cu doi morţi şi mai mulţi răniţi între care unii se află 'în stare critică', a anunţat poliţia niponă, citată de AFP potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs în cursul dimineţii la Otsu, localitate în prefectura Shiga, nu departe de Osaka. Vehiculul a 'lovit o coloană de 13 copii de creşă şi trei educatoare care mergeau pe trotuar', a indicat poliţia.

Un băieţel şi o fetiţă, de doi ani fiecare, şi-au pierdut viaţa, conform sursei citate.

Potrivit imaginilor difuzate de televiziune, grupul de copii de 2-3 ani se afla lângă o trecere de pietoni atunci când maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe trotuar după coliziunea cu un alt vehicul la o răscruce de drum.

'Printre răniţi sunt de asemenea copii în stare critică', a precizat poliţia, potrivit căreia o femeie de 62 de ani conducea maşina incriminată, în timp ce o alta de 52 de ani se afla la volanul autoturismului accidentat. Cele două şoferiţe au fost arestate sub suspiciunea de 'şofat neglijent'.

Copiii de la grădiniţe şi creşe din Japonia merg foarte des să se joace în aer liber în parcurile din vecinătatea instituţiilor sau ies afară în cadrul exerciţiilor regulate de evacuare în caz de cutremur sau tsunami, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.