Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE STUPOARE în București: o maimuță care i-ar aparține lui Nuțu Cămătaru zburdă pe străzi de ore bune - animalul a fost găsit

maimuta2

UPDATE ora 14:55 Maimuţa evadată care umblă liberă în Capitală a fost reperată într-un nuc din apropierea zonei în care a fost văzută pentru prima oară, în Sectorul 5, potrivit DIGI24.

Potrivit sursei citate la faţa locului a ajuns deja veterinarul dar şi poliţişti şi caută animalu pentru a încerca prinderea sa. Autorităţile sosite la faţa locului ar avea în dotare tranchilizante şi alte ustensile necesare prinderii maimuţei

O femeie din București a avut surpriza vieții ei: s-a trezit cu o maimuță în curte, în timp ce-și dădea copilul în leagăn. S-a întâmplat în sectorul 5 al Capitalei, notează digi24.

În imagini se vede cum maimuța sare gardul și începe să se plimbe nestingherită prin curte.

Femeia spune că a sunat la 112 și că a venit o echipă de jandarmi, dar aceștia nu erau echipați pentru a captura animalul.

Nici echipa de la ASPA care a venit mai târziu nu a reușit să prindă maimuța, povestește femeia.

Nu este prima dată când animale sălbatice ajung în pe străzile Bucureștiului. Anul trecut, o iguană a fost găsită pe o stradă din Ferentari.

Potrivt ultimelor informații maimuța care umbă liberă prin București și care a fost filmată de o femeie în timp ce se plimba prin curtea ei, ar aparține lui Nuțu Cămătaru, anunță România TV pe surse. Nici cei de la ASPA, nici jandarmii chemați la fața locului nu au reușit să prindă maimuța până la această oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.