Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz înfiorător în Suceava: o mamă și-a violat copiii și i-a trimis la cerșit

Radu Pop
judecator justitie

O femeie din Suceava a fost condamnată la 7 ani de închisoare după ce a fost găsită vinovată de viol și exploatare prin cerșetorie, victimele din dosar fiind propriii copii, un băiat în vârstă de 5 ani și o fată de 9 ani, scrie Monitorul de Suceava.

Sentința Judecătoriei Rădăuți nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Copiii au fost preluați de o familie de asistenți maternali profesioniști și beneficiază de consiliere psihologică.

Inculpata, Sanda D., în vârstă de 32 de ani, ar fi săvârșit faptele în perioada 2018 - septembrie 2020.

Din anchetă rezultă că femeia a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiului ei minor în vârstă aproximativă de 5-6 ani, pe care l-a folosit în mod repetat și pentru a obține foloase materiale prin practicarea cerșetoriei. De asemenea, mama și-ar fi constrâns fiul să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea.

unt adunate probe că femeia ar fi exercitat în mod repetat violențe fizice și asupra fiicei ei minore, în vârstă de aproximativă de 9-10 ani, pe care a trimis-o în repetate rânduri la cerșit. Pe parcursul anchetei, fata a mărturisit și că mama a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați, de față cu ea. Nu s-a putut stabili în mod cert dacă și fata a fost abuzată sexual, însă au fost indicii importante în acest sens.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.