Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mamă și fiul ei mergeau la biserică, dar au fost spulberați de un șofer care a ieșit în decor/ Video

accident gorj

O adevărată tragedie s-a petrecut, duminică dimineață. O mamă și fiul ei se îndreptau către biserica din Corcova, județul Gorj, dar au fost spulberați de un șofer care intrase pe contrasens, a pierdut controlul volanului și i-a lovit în plin pe cei doi. Fiul a murit pe loc, iar mama la câteva minute distanță.

”La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 4 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului violent, cei doi pietoni se aflau în state de inconștiență. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani și mama acestuia în vârstă de 68 de ani.

Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viață încă de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua în cel mai scurt timp. Din păcate, eforturile echipajelor de intervenție au fost fără succes, constatând-se decesul femeii.

În autovehicul se aflau conducarorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care a fost evaluat medical la față locului, dar a refuzat să meargă la spital și mama acestuia în vârstă de 43 de ani care nu a suferit leziuni”, a transmis ISU Gorj.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.