Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare companie aeriană îşi schimbă echipajele pentru zborurile spre SUA

Compania aeriană Emirates din Dubai a anunţat că şi-a ajustat echipajele pentru zborurile spre Statele Unite pentru a se conforma ordinului executiv antiimigraţie emis de preşedintele Donald Trump, informează AFP, potrivit agerpres.

"Recenta modificare a condiţiilor de intrare în Statele Unite pentru cetăţeni din şapte ţări se aplică tuturor pasagerilor şi membrilor echipajului" în cazul zborurilor către aeroporturile din SUA, a scris compania într-un comunicat. "Am făcut ajustările necesare la echipajele noastre pentru a ne conforma (noilor) cerinţe" ale administraţiei Trump, adaugă Emirates, care deserveşte mai multe oraşe din SUA şi are angajaţi din mai multe ţări, inclusiv din cele vizate de ordinul lui Trump.

Downing Street răspunde solicitărilor de anulare a vizitei lui Donald Trump în Marea Britanie

Compania subliniază că va "continua să opereze, conform programului, zboruri regulate către Statele Unite" şi că "niciunul din echipajele sale nu a fost, până acum, afectat" de noile reglementări.

Trump a semnat vinerea trecută un ordin executiv prin care este interzisă timp de trei luni intrarea în Statele Unite a cetăţenilor din şapte ţări majoritar musulmane - Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen -, excepţie făcând cetăţenii care deţin vize diplomatice şi cei care lucrează pentru instituţii internaţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.