Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare companie din Rusia cumpără de urgență pastile cu iodură de potasiu

euractiv.ro
iod potasiu

O întreprindere de stat din Rusia a decis să cumpere de urgență pastile cu iodură de potasiu, în valoare totală de cinci milioane de ruble, pe fondul amenințărilor nucleare - relatează RBC-Ucraina.

”O întreprindere de stat din Rusia a decis să achiziţioneze de urgență pastile cu iodură de potasiu, în valoare de cinci milioane de ruble, fapt care se întâmplă pe fondul amenințărilor nucleare ale Kremlinului”, mai anunţă RBC-Ucraina, cu referire la site-ul Achizițiilor de Stat din Federația Rusă, informează Rador.

Pe site este indicat că achiziția este una urgentă, întrucât pentru procedura de achiziţii sunt alocate doar patru zile.

Amintim că recent liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a făcut o nouă declarație despre folosirea armelor nucleare, amenințând astfel Occidentul. Experții consideră că dictatorul rus este gata să folosească arme nucleare în războiul împotriva Ucrainei, dar există o serie de factori de descurajare.

Casa Albă a anunţat că Statele Unite nu au sesizat semne ca Rusia să desfăşoare pregătiri pentru utilizarea armelor nucleare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.