Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O martoră a dat declarații noi în dosarul lui Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta

hertanu cumnat ponta

Directorul economic al SC Hidro Prahova, Cătălina Bozianu, a părăsit sediul DNA Ploieşti unde a fost audiată marţi timp de aproximativ patru ore în dosarul lui Iulian Herţanu, ea afirmând că nu a fost supusă unor presiuni în derularea contractului cu SC Grossman, firmă controlată de cumnatul premierului Victor Ponta.

Bozianu a afirmat, răspunzând unor întrebări, că în mandatul de director economic în cadrul Hidro Prahova au fost făcute plăţi către Grossman, în cadrul derulării proiectului pe fonduri europene care viza modernizarea canalizării de la Comarnic, însă acestea au fost efectuate pe baza unor situaţii de lucrări întocmite de specialişti. "Plata am făcut-o pe baza unor situaţii de lucrări întocmite de persoane care au pregătire în acest sens. (...) În mandatul meu s-au făcut plăţi către Grossman. Atâta timp cât am o factură la plată care are toate vizele pe ea, semnată situaţia de lucrări, asumată de directorul de şantier, eu nu am cum să nu plătesc acea factură decât din punct de vedere economic, adică dacă nu am bani prevăzuţi de la Uniunea Europeană să pot plăti factura", a declarat Bozianu.

Întrebată dacă a fost supusă vreunor presiuni în timpul derulării contractului de la Comarnic, Cătălina Bozianu a negat, punctând că acest contract a fost semnat pe vremea când ea ocupa funcţia de viceprimar al municipiului Ploieşti.

Bozianu a fost audiată în dosarul Herţanu în calitate de martor, la sediul DNA Ploieşti fiind audiat de asemenea, la momentul transmiterii acestei ştiri, în calitate de suspect, fostul director al Hidro Prahova, Dumitru Pantea, notează agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.