Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mașină de la salubrizare a accidentat mortal o persoană care era întinsă pe șosea, pe DN 5 București - Giurgiu

accident

Update

Poliţiştii efectuează cercetări pentru accident de muncă soldat cu decesul unei persoane după ce şoferul unei maşini de salubrizare a murit strivit de vehiculul pe care îl conducea pe DN 5, în dreptul localităţii Călugăreni, potrivit agerpres.ro.

"În această după-amiază un participant la trafic a sunat la 112 şi a anunţat producerea unui accident pe DN 5 în dreptul localităţii Călugăreni. Echipajele de poliţie ajunse la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea o maşină de salubrizare pe sensul de mers spre Bucureşti, a constatat, chiar în dreptul localităţii Călugăreni, că are o defecţiune la maşină. Bărbatul a tras maşina pe dreapta, a coborât din maşină încercând să vadă despre ce este vorba, nu a asigurat corespunzător maşina şi aceasta a pornit peste el strivindu-l, iar bărbatul a decedat pe loc', a declarat joi purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers, pentru cercetări, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

Știrea inițială

O mașină de la salubrizare a accidentat mortal, joi, o persoană care era întinsă pe carosabil, pe DN 5 București - Giurgiu, la ieșirea din localitatea Călugăreni, pe sensul către comuna Adunații Copăceni, din județul Giurgiu, potrivit mediafax.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN5 București-Giurgiu, la ieșire din localitatea Călugăreni, pe sensul către comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, o autospecială de salubrizare a accidentat mortal o persoană, ce se află întinsă pe carosabil.

Nu se cunosc în momentul de față circumstanțele producerii evenimentului.

Traficul rutier este oprit în totalitate pentru intervenția echipajelor de anchetă și de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.