Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O maşină de teren s-a răsturnat într-o râpă, în Sibiu: Patru persoane au ajuns la spital

smurd

Patru persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce maşina de teren în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în apropiere de localitatea Hamba din judeţul Sibiu, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de Ambulanţă şi ale ISU.

Cele patru persoane s-au evacuat singure din autovehicul, până la momentul sosirii echipajelor de intervenţie, nefiind nevoie să fie descarcerate, au informat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Sibiu.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje ale SAJ Sibiu, un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare şi una de stingere ale ISU Sibiu, potrivit Agerpres.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani, suspect de pneumotorax, a fost transportat de urgenţă la UPU Sibiu, de către echipajul SMURD. Celelalte trei persoane, doi tineri de 21 de ani şi 27 ani, respectiv un bărbat de 66 de ani, având diferite plăgi, suspiciuni de fracturi şi alte traumatisme, au fost duşi la spital de către echipajele de Ambulanţă.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.