Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mașină în valoare de 120.000 de lei, furată din Germania, găsită la Vama Albița

Facebook
frontiera vama nadlac

O mașină în valoare de 120.000 de lei, pentru care exista o alertă emisă de autoritățile din Germania, a fost confiscată de polițiștii de frontieră de la Vama Albița, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, la Vama Albiţa s-a prezentat pentru control un cetățean de 29 de ani, care conducea o mașină cu o remorcă de tip platformă pe care se afla un alt autoturism Volkswagen Tiguan, înmatriculat în Germania, fabricat în 2018.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, prin intermediul ofiţerilor Frontex, și au constatat că mașina transportată aparţine de drept unei firme de leasing din Germania.

Rareș Bogdan nici nu vrea să audă de un Pact pe Sănătate cu PSD: 'Au furat România și și-au bătut joc de ea'

„Reprezentanţii firmei au transmis că autoturismul în cauză nu are dreptul de a părăsi teritoriul UE, iar autorităţile competente din Germania au introdus în bazele de date o alertă în vederea confiscării mijlocului de transport”, se arată în comunicat.

În timpul cercetărilor, bărbatul a declarat că el doar trebuia să asigure transportul autoturismului şi nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru furt, iar autoturismul, în valoare de 120.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.