Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN21, în Ialomița: şoferul a decedat pe loc

Romania24.ro
accident ialomita

O maşină s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în afara părţii carosabile pe DN21, pe direcţia Slobozia - Drajna, şoferul, un bărbat de 71 de ani, decedând pe loc, anunţă IPJ Ialomiţa.

"În jurul orei 08,15, pe DN21 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. În timp ce un bărbat de 71 de ani, din Slobozia, se deplasa pe direcţia Slobozia - Drajna, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto. Traficul nu a fost blocat", precizează IPJ Ialomiţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raluca Turcan bate cu pumnul în masă: 'Să încheiem cu ipocrizia. Sporurile trebuie să fie strict pe două dimensiuni'

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia au intervenit la locul accidentului cu trei echipaje, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD.

"Din evenimentul rutier a rezultat o singură victimă de sex masculin, care, din nefericire, era fără funcţii vitale. Victima a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanţa SAJ. Militarii au mai acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiului la locul accidentului", arată ISU Ialomiţa.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.