Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O minoră a dispărut de acasă în prag de sărbători: polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru găsirea ei

O fată în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 26 aprilie  în jurul orei 12.00 și este de negăsit.

Citește și: SURPRIZA pregătită de PSD pentru şoferi: Permisul pentru categoria B va permite şi conducerea unor motociclete

„Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, minora MATEI ALIA MARIA, în vârstă de 12 ani și 10 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit. SEMNALMENTE - înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lăsat puțin peste umeri, drept, faţa ovală, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip jeanși de culoare neagră, tricou de culoare alba cu desene în zona pieptului, pantofi de material textile de culoare maro, un fîș de culoare neagră și avea un ghiozdan de culoare albastru deschis. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.