Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mumie descoperită în China lasă cercetătorii fără nicio explicație

dailymysteries.com
mumie extraterestru

Descoperirea unei mumii dezgropate în China a provocat un adevărat fenomen pe internet. Pe paginile dedicate teoriilor extratereștrilor antici, imaginile uluitoare sunt catalogate fără nicio îndoială ca fiind ale unui posibil extraterestru.

Tot ceea ce avem despre acest „extraterestru uriaș” sunt rămășițele sale mumificate. Acestea se afla într-o stare de conservare remarcabilă, cu pielea și părul încă vizibile, scrie gadgetreport.ro.

Nuu este prima dată când arheologii găsesc așa zise dovezi ale existenței vieții extraterestre pe Pământ. De fapt, aceasta se numără printre numeroasele descoperiri făcute în Asia, care a fost mult timp un punct fierbinte din această perspectivă.

content-image

Un cap de extraterestru?

Capul mumificat uriaș a fost dezgropat de arheologii chinezi care au petrecut ani de zile în căutarea secretelor ascunse sub pământul celei mai populate țări din lume.

Deși inițial a fost datată la aproximativ 1500 IEN, oamenii de știință cred că această creatură ar putea avea mii de ani vechime. Ea prezintă trăsături asemănătoare cu cele umane, dar și alte caracteristici care sugerează că ar putea fi o specie avansată venită de pe alte planete în vremuri străvechi.

Pe scurt, este o mare descoperire făcută de savanții care au fost în căutare de dovezi ale strămoșilor noștri cu mult înainte de a cunoaște numele de „strămoș”.

Mumia gigantică era împodobită cu numeroase ornamente de aur și se bănuiește că ar fi fost un monarh al uneia dintre dinastiile Chinei.

Sicriul care conținea mumia este din lemn și prezenta o uzură semnificativă. De asemenea, mumia era puțin mai deteriorată decât cea cu care suntem obișnuiți.

content-image

În mormânt au mai fost găsite obiecte de ceramică și bijuterii

Pe internet se speculează că acesta este un descendent al unei rase extraterestre gigantice care ne-ar putea ajuta să completăm genealogia umană.

,,Acest gigant ar putea fi chiar una dintre speciile Anunnaki, despre care se știe că s-a amestecat cu strămoșii noștri. Pe lângă faptul că au ajutat civilizațiile antice să înflorească, aceștia sunt suspectați că s-au împerecheat cu oamenii. Iar această mumie gigantică ar putea fi dovada de care avem nevoie pentru a dovedi lumii că nu suntem singurele viețuitoare inteligente care trăiesc pe această planetă.

Există mai multe lucruri pe care nu le putem explica din trecutul nostru’’, relatează unul dintre cele mai populare bloguri dedicate ,,extratereştrilor antici’’.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.