Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nemțoaică și-a înscenat moartea, după ce a delapidat 1 milion de euro. Cum a trădat-o câinele ei

Bild
Pudel caine

Pentru a evita un proces în care era acuzată de angajator de o delapidare de 1.000.000 de euro, femeia de 47 de ani cu cetățenie germană s-a ascuns în Mallorca, Spania, și și-a pus părinții să se prezinte la proces cu un document care arăta că murit într-un accident de mașină. A fost descoperită de un detectiv privat, care a găsit-o pe rețelele sociale, unde posta imagini cu cățelul ei, rasa Pudel, informează Bild.

Procesul a început în noiembrie anul trecut. Dar în locul acuzatei, s-au prezentat în instanță părinții, cu un certificat de deces care atesta că fiica lor a murit într-un accident de mașină în Rostock, Germania, în martie 2020.

Fostul angajator, care a declanșat procesul în care femeia era acuzată că a pus la cale un plan prin care a delapidat 1.000.000 de euro din companie, a contestat certificatul de deces și, mai mult, a angajat un detectiv particular să o caute, fiindcă avea suspiciuni că trăiește, dar e fugită din Germania.

Anchetatorul a găsit-o pe „femeia moartă” în Santa Ponça, Mallorca, Spania, datorită rețelelor de socializare. Femeia posta pe o pagină de Facebook fotografiile pudelului gigant rar cu care plecase din Germania și alte informații despre acest câine. Detectivul a mers pe urma patrupedului și a identificat-o.

Femeia a fost arestată și prezentată în fața unui judecător. A fost eliberată sub control judiciar. Acum, ea așteaptă și procesul inițial de delapidare, și pedeapsa pentru fals în documente și proceduri judiciare frauduloase. Numai pentru ultima riscă șase ani de pușcărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.