Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă apariţie a reginei Elisabeta a II-a la castelul Windsor

dailymail.co.uk
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, ale cărei apariţii sunt rare după scurta internare din octombrie, a acordat miercuri o nouă audienţă în persoană, primindu-l pe organistul Thomas Trotter. Ea a apărut surâzătoare în fotografiile de la întâlnire şi i-a oferit muzicianului Queen's Medal for Music la castelul Windsor.

Regina a făcut din castelul, care se află la vreo cincizeci de kilometri vest de Londra, principala sa reşedinţă după prima carantină cauzată de pandemia de coronavirus în martie 2020.

Starea de sănătate a suveranei, care domneşte de peste 70 de ani, a stârnit îngrijorare după ce medicii i-au recomandat o pauză şi a petrecut o noapte la spital pentru control „preliminar” despre care nu au fost făcute precizări.

Suverana şi-a redus considerabil activităţile. Ea l-a primit pe 24 noiembrie pe guvernatorul Băncii Angliei, iar pe 21 noiembrie a asistat la botezul celor doi strănepoţi pe domeniul regal de la Windsor. Cu câteva zile mai devreme, ea l-a primit pe şeful Statului Major britanic Nick Carter la castelul Windsor.

Regina trebuia să revină public pe 14 noiembrie pentur a asista la o ceremonie în semn de omagiu pentru victimele războaielor, dar participarea sa a fost anulată în ultimul moment, palatul explicând că a avut dureri de spate.

Elisabeta a II-a a renunţat la finalul lui octombrie să ia parte la Glasgow (Scoţia) la conferinţa Naţiunilor Unite despre climat (COP26) unde prinţul Charles, moştenitorul tronului, şi prinţul William, fiul său cel mare, au reprezentat familia regală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.