Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă 'aroganţă' marca Funeriu: Documentele care arată cifrele dezastrului

daniel funeriu

"Eu am reînfiinţat învăţământul profesional în 2012, madam Minciunescu (Ecaterina Andronescu - n.r.) l-a desfiinţat în 2009." - Este afirmaţia lui Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Boc, care prezintă statistica dezastruoasă în urma desfiinţării învăţământului profesional. Timp de trei ani şcolari, niciun elev nu a urmat cursurile unei şcoli profesionale.

Vezi şi: Funeriu, mărturisiri după şase ani: 'Am dat afară din birou un fost ambasador american'. Miza de sute de milioane a Bacalaureatului

"Oricat as vrea sa tac, distrugatorii invatamantului din Romania insista sa-mi intrerupa tacerea. Bine baieti, sper ca puteti duce... M-am saturat pana peste cap de minciuni si prostii referitoare la invatamantul profesional din Romania. Sa fie clar odata pentru toata lumea: madam Minciunescu a desfiintat invatamantul profesional in 2009 si eu l-am reinfiintat in 2012 prin Ordinul 3168/2012. Toate modelele de succes functioneaza acum gratie acelui ordin (ex. scoala Kronstadt de la Brasov). De ce nu am facut-o mai repede? Simplu, pentru ca madam Minciunescu si alt geniu, Hardau, mi-au blocat legea educatiei pana in ianuarie 2011. Cand era prea tarziu sa introduc pentru anul scolar 2011-2012 invatamantul profesional. Ca sa vedeti dimensiunea dezastrului datele sunt aici: de la 60.000 de elevi la profesional in 2008-2009 la zero in epoca Minciunescu si la 30.000 acum. Puteti spune ca sunt cat vreti de arogant, dar really, nu cred ca e nimic rau sa vorbesti despre lucrurile bune pe care le-ai facut si mizeriile facute de mafiotii care au distrus copiii Romaniei pentru beneficiul lor financiar", scrie Funeriu pe Facebook.

content-image

content-image

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.