Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă avarie la metroul din Drumul Taberei - METROREX acuză Apa Nova

Facebook
Ludovic Orban metrou

O avarie la o conductă Apa Nova a generat acumulări de apă în zona accesului din strada Valea Oltului a staţiei de metrou Valea Ialomiţei, informează duminică Metrorex potrivit Agerpres.

"Metrorex informează că, din cauza unei avarii la o conductă a furnizorului de utilităţi Apa Nova, s-au produs mici acumulări de apă în zona accesului din strada Valea Oltului, a staţiei de metrou Valea Ialomiţei. În acest moment, angajaţii Apa Nova intervin pentru remedierea situaţiei", precizează sursa citată.

În urmă cu câteva zile, pe 1 octombrie, Metrorex anunţa că, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală, însă circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale.

Magistrala de metrou M5, secţiunea Râul Doamnei - Eroilor, inclusiv staţia şi depoul Valea Ialomiţei, a fost dată în folosinţă cu călători pe 15 septembrie 2020. Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor, inclusiv staţia şi depoul Valea Ialomiţei, este finanţată din fonduri externe nerambursabile în cadrul POS-T 2007 - 2013, Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (85%) şi de la bugetul de stat (15%).

Lucrările la acest proiect de investiţii au început în noiembrie 2011, iar valoarea proiectului, aprobat prin HG nr. 374/2019 este de circa 3,2 miliarde de lei. Valoarea eligibilă a proiectului este de circa 2,3 miliarde de lei, din care contribuţia Comisiei Europene prin Fondul de Coeziune (în cuantum de 85% din valoarea eligibilă a proiectului) este de aproximativ 2 miliarde de lei, conform Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.