Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ceartă în PNL! Contre între foștii PDL-iști și foștii PNL-iști

pnl pdl

Fuziunea între PNL și PDL naște contre dure în partid! Noii liberali nu reușesc să se înțeleagă așa cum și-ar dori șefii de la centru. Astfel, liberalii vechi și foștii PDL-iști se cerată, la Suceava, pe numărul delegaților la Consiliul Național de Coordonare.

Organizaţia PNL Suceava are 13 delegaţi la Consiliul Naţional de Coordonare al noului PNL ce se va desfăşura la sfârşitul acestei luni la Bucureşti, a declarat, sâmbătă, liderul judeţean al partidului, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu. 

El a dezminţit astfel afirmaţiile liderului regional al PNL, deputatul Ioan Bălan (fost PDL), conform cărora Suceava va avea 19 delegaţi, dintre care doar cinci de la fostul PNL. 

Băişanu a explicat că, dintre cei 13 delegaţi, şapte sunt de drept, printre care patru parlamentari, precum şi şase care au revenit conform algoritmului stabilit. 

''E o echipă corectă şi normală, reprezentativă pentru organizaţia judeţeană Suceava (...) Nu ştiu de ce Bălan a dat informaţiile astea. Informaţiile vizavi de Partidul Naţional Liberal, partidul Brătienilor, se dau din acest sediu (n.r.-sediul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava), de la membrii Partidului Naţional Liberal al Brătienilor. Toate celelalte informaţii pot fi viciate într-un fel sau altul (...) Ne dorim ca ai noştri colegi de la PDL să ne fie cu adevărat colegi şi să avem raţionalitatea de a găsi soluţia cea mai bună pentru ca unificarea celor două filiale judeţene să se poată realiza corect'', a spus Băişanu. 

El a arătat că, în prezent, există organizaţii paralele în marele PNL, pentru că filialele liberalilor şi democrat-liberalilor au funcţionat separat. 

Vicepreşedintele pentru Regiunea Nord Est a PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat săptămâna trecută că delegaţia judeţului Suceava va avea cel mai mare număr de delegaţi la Consiliul Naţional de Coordonare al noului Partid Naţional Liberal, respectiv 19, dintre care 14 PDL şi cinci PNL. 

El a spus că în cadrul reuniunii de la Bucureşti se vor dezbate criteriile de armonizare a bazei PNL şi se vor stabili principiile de funcţionare mai departe a noii structuri politice, la nivel de Camera Deputaţilor şi Senat. ''Se vor discuta probleme ce ţin de buna funcţionare a PNL şi problemele din unele organizaţii din ţară. Acolo vom dezbate şi vom lua hotărâri'', a spus Bălan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.