Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă companie intră în piața asigurărilor: oferă polițe RCA mult mai ieftine

www.romaniatv.net
poliță RCA

Piața asigurărilor din România este într-un moment de haos total, mai ales după falimentul Euroins. Mulți șoferi au rămas fără poliță de asigurare RCA și caută soluții. În piața asigurărilor va intra Eazy Asigurări, o societate controlată de patronul Superbet.

Evenimentul de lansare este planificat să aibă loc în luna ianuarie sau cel târziu la începutul lui februarie, conform comunicărilor făcute de Eazy către viitorii parteneri și colaboratori.

Cei de la Eazy Asigurări vor vinde polițe exclusiv online, ceea ce le va permite să aibă un preț mai mic datorită primei nete de asigurare.

Eazy încearcă să intre pe Emag, Pago, Olx, Autovit și Econom.ro, dintre site-urile care au vânzarea de  asigurări doar ca obiect adiacent de activitate și pe RCA-Ieftin și RCA la Ușa Ta dintre platformele specializate.

Gestionarea efectivă a vânzărilor și administrarea dosarelor de daună vor fi parțial externalizate printr-o colaborare extinsă cu grupul Autonom. Acesta are parteneriate cu alți jucători de pe piața asigurărilor, precum ciprioții de la Hellas Direct și este acționar la Transilvania Insurance Broker și Millenium Insurance Broker (singurii intermediari asigurători listati la BVB), precum și la Păvălașcu Risk Consultants, un actor major în domeniul regularizării daunelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.