Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă controversă: Filmul Deadpool 2 va avea un personaj care îi va reprezenta pe homosexuali

infomoldova.net
homosexuali

Filmul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch şi produs de Ryan Reynolds, care joacă rolul principal, va include un personaj care va reprezenta comunitatea LGBTI, mutantul Shatterstar, scrie nme.com. Personajul Shatterstar, care a apărut în seria de benzi desenate „X-Force” a companiei Marvel, este un mutant antrenat în arte marţiale, cu capacitatea de a genera unde de şoc puternice. În benzile desenate, Shatterstar este prezentat drept bisexual, apărând sărutându-se cu mutantul Rictor din „X-Men”. Astfel, personajul a marcat o premieră în istoria benzilor desenate Marvel.

Shatterstar va apărea în film alături de Ryan Reunolds (Deadpool), Stefan Kapičić (Colossus) şi actorul Terry Crews, fost jucător în NFL (liga de fotbal americană). Din distribuţie vor mai face parte, între alţii, Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino) şi Black Tom Cassidy. Filmul va avea premiera pe 1 iunie în România.

„Deadpool”, lansat în februarie 2016, regizat de Tim Miller, a fost un proiect pe care actorul Ryan Reynolds s-a încăpăţânat să îl realizeze. El a petrecut mai mulţi ani pentru a duce la bun sfârşit această producţie.

Filmul prezintă povestea unui personaj din universul Marvel. Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile, care vin şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic înfricoşător. Filmul s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.