Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă demisie în Guvernul de la Chișinău. Purtătorul de cuvânt al Primului Ministru, verișoara președintelui Republicii Moldova, a plecat din funcție

deschide.md
Anastasia Tăburceanu

După ce Ministrul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova, Marcel Spatari, și-a anunțat demisia în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul Natalia Gavrilița, a venit rândul și purtătorului de cuvânt Anastasia Tăburceanu.

De menționat că Tăburceanu a fost numită purtător de cuvânt al premierului Gavrilița în august 2021. Aceasta are o experiență de peste 10 ani în comunicare și relații cu mass-media. A activat în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, USAID Moldova și proiecte europene. Anastasia Taburceanu are studii de licență în Științe ale Comunicării, studii de masterat în comunicare publică și filosofie, antropologie și management cultural.

Precizăm că Tăburceanu este verișoara președintelui R.Moldova, Maia Sandu, fapt confirmat chiar de șeful statului.

Tot astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Spatari a anunțat că demisionează din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Motivul ar fi depărtarea față de soție și copil, care locuiesc la București.

Citește și Ministrul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova și-a dat demisia. Motivul: familia locuiește la București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.