Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă DEZVĂLUIRE a lui Cătălin Tolontan: Ambulanțele au transportat VIP-uri în străinătate

tolontan

Cătălin Tolontan vine cu o nouă dezvăluire din sistemul de sănătate. Conform surselor sale, ambulanțele sunt folosite de VIP-uri pentru a fi transportate în străinătate, deși nu erau cazuri critice sau sociale. Printre cei care au beneficiat de transport cu ambulanța la spitale din străinătate sunt procurori, medici și oameni de afaceri, potrivit unei investigații publicate pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan.

În schimb, pacienţii ar fi plătit mii de euro pentru aceste servicii.

Citește și: Donald Trump a comis-o din nou: A numit-o Miss Piggy pe o fostă Miss Universe / VIDEO

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov spune că transporturile au fost făcute au aprobarea Ministerului Sănătății sau a Departamentului pentru Situații de Urgență.

Ancheta tolo.ro conține mărturii ale mai multor angajați ai Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Potrivit acestora, oameni influenți sau bogați au fost transportați în străinătate cu ambulanțe de stat. ”Tariful perceput este, de exemplu, la o Ambulanță de tip C, 2.000 – 3.000 de euro. Sînt secrete pentru că un om obișnuit nu știe de ele. Traseele mașinilor nu pot fi justificate. Iar banii se dau cash direct la directoare, fără ca șoferii sau eventualul asistent sau medicul însoțitor să îi vadă.”, spune o sursă.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

Au fost 15 solicitări în ultimii 4 ani și a fost vorba de cazuri grave sau foarte grave care impuneau fie transportul asistat pentru tratament, fie transport asistat pentru repatriere. Toate aceste transporturi au avut aviz de la Ministerul Sănătății sau Departamentul pentru Situații de Urgență, a spus Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, la Digi24.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.