Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă fabrică se deschide în România - Se vor produce echipamente sportive de performanță

Viking Schaatsenfabriek

Viking Schaatsenfabriek, un lider al industriei producției de patine de viteză, cu un palmares impresionant în competițiile mondiale și olimpice, își extinde operațiunile deschizând o nouă fabrică în România. Potrivit datelor analizate de Profit.ro, noua unitate de producție va fi situată în Reghin, județul Mureș.

Fondată în 1948 de fostul patinator olandez Jaap Havekotte, Viking Schaatsenfabriek a început să producă patine de viteză la Amsterdam, evoluând de-a lungul decadelor într-un brand de renume mondial. Majoritatea echipamentelor companiei continuă să fie produse în Țările de Jos.

Compania se mândrește cu faptul că "șapte din zece patinatori de viteză preferă să cumpere produsele Viking", o statistică care subliniază preferința globală pentru marca lor. De-a lungul anilor, patinele Viking au fost parte a numeroase victorii pe scenele mondiale și olimpice, consolidând reputația companiei ca furnizor de top pentru sportivi de elită.

Păstrându-și caracterul de afacere de familie, Viking își are sediul în orașul Almere. Extinderea în România diversifică prezența geografică a Viking și promite o creștere a oportunităților în regiunea Transilvaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.