Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă gafă, în ultimul episod din Game of Thrones: spectatorii au rămas uimiți când au văzut obiectele în serial

Pulse.ng
game of thrones

Mai multe sticle de apă au fost uitate în cadru la filmările pentru ultimul episod al superproducției "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", difuzat de postul de televiziune HBO duminică seară, potrivit theverge.com.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă a spart gheața: dialog cu un protestatar / 'Iau 22 de milioane și în mână 13. Unde sunt restul banilor?'

Sticlele de apă au apărut în mai multe cadre din ultimul episod, pe parcursul unor minute bune. Primul cadru a fost difuzat la minutul 46.19, o altă sticlă putând fi văzută câteva minute mai târziu. O sticlă este plasată chiar în spatele unui picior al personajului Samwell Tarly, o alta se află în spatele scaunului pe care este așezat Ser Davos, informează Mediafax.

Într-un episod difuzat în urmă cu câteva săptămâni, fanii au remarcat un pahar de cafea cu marca unei rețele internaționale din zilele noastre uitat în cadru. În episodul "The Last of the Starks", personajele sărbătoreau eroismul Aryei Stark din timpul luptei de la Winterfell când, în planul secund poate fi văzută Daenerys Targaryen cu un pahar din carton în față.

La momentul respectiv, reprezentanții HBO au raspuns criticilor printr-o glumă: "Cafeaua cu lapte care a apărut în episod a fost o greșeală. Daenerys comandase un ceai de ierburi". Ulterior, producătorii au eliminat digital eroarea.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.