Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură pentru Morgan Freeman, după acuzaţiile de hărţuire sexuală. De data aceasta, din partea CNN

http://www.thedailybeast.com
Morgan Freeman

CNN a refuzat cererea formulată de avocatul lui Morgan Freeman de a retrage raportul în care actorul este acuzat de hărţuire sexuală, reprezentanţii prostului de televiziune afirmând că îşi apără materialul în care mai multe femei îl acuză pe acesta, scrie News.ro.

Citeşte şi: VIDEO Un tânăr din Cluj a fost îmbrâncit de fotbalistul Cristiano Ronaldo după finala Ligii Campionilor

Într-un comunicat transmis marţi seară, reprezentanţii CNN spun: „Acuzaţiile nefondate făcute de avocatul domnului Freeman sunt dezamăgitoare şi sunt dificil de comparat cu propriile afirmaţii pe care domnul Freeman le-a făcut în spaţiul public după publicarea materialului”.

„CNN îşi apără dezvăluirile şi va răspunde cu convingere oricărei încercări a domnului Freeman ori a reprezentanţilor lui de a ne intimida în a prezenta această problemă publică”.

Cu câteva ore înainte, Robert M. Schwartz de la Irell & Manella a trimis o scrisoare de zece pagini şefului CNN, Jeff Zucker, sugerând că ar putea exista un proces pe această temă.

Într-un raport publicat săptămâna trecută de CNN, opt femei îl acuză pe Morgan Freeman de hărţuire sexuală şi comportament inadecvat. Postul de televiziune a intervievat 16 persoane, dintre care jumătate au spus că au fost martore la diverse incidente.

Morgan Freeman a transmis că este devastat de acuzaţii, după ce a spus că se scuză faţă de orice persoană care s-a simţit lezată de „glumele deplasate” făcute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.