Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă METODĂ de înșelăciune face victime : 'M-a trimis primarul cu un cadou'

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

O nouă metodă de înșelăciune a apărut în Arad și deja ar fi făcut mai multe victime în rândul pensionarilor. Ultimul păgubit este un bărbat de 70 de ani, care a rămas fără 2.300 de lei, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit bărbatului, în timp ce stătea pe bancă, în fața casei, a apărut o mașină în care erau două persoane. Acestea i-ar fi spus că primarul Gheorghe Falcă le-a trimis câte un cadou tuturor pensionarilor din Arad.

Aveau o valiză mare și în ea erau pături, pilote, cearceafuri și tacâmuri. Mi-au spus dacă pot intra în casă pentru a-mi da cadoul. I-am crezut. Păreau foarte serioși și credibili și i-am invitat în casă. Ei bine, aici totul s-a schimbat. După ce mi-au arătat produsele, mi-au spus că ar trebui să dau 500 de lei, bani care ar însuma cheltuielile de transport, însă pentru mine au zis că fac o reducere. Mi-au cerut 200 de lei. În acel moment, mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și am început să dau înapoi. Din păcate ei erau deja în casa mea”, a povestit bărbatul, menționează sursa citată.

Norocul bărbatului a fost că nu și-a ținut toți banii în același loc.

Eu țin banii în mai multe locuri în casă. Suma care mi-a fost furată, cei 2.300 de lei, erau înveliți într-o pungă și așezați sub perna de pe pat. Habar nu am când au furat banii de sub pernă. Eu, după ce mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, am început să îi rog să iasă din casa mea. Ei au fost doi și eu singur și foarte stresat că se va întâmpla ceva. A fost un moment de neatenție, însă suficent cât să rămînă fără bani. După ce am reușit să îi scot din casă, m-am întors să caut locurile în care aveam banii, deoarece am simțit că ceva nu este în regulă. Lucru care s-a adeverit. Banii de sub pernă au dispărut. M-am resemnat. Am știut că am fost înșelat și că banii nu am să îi mai văd niciodată”, a declarat pensionarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.