Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă teorie lansată de Washington Post: Cine ar sta în spatele asasinării Dariei Dughina/ Asistăm la nașterea unui grup de informații precum Mossad-ul

notizieaudaci.it
Daria Dughina

Asasinarea jurnalistei Daria Dughina a fost organizată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), susține publicaţia "The Washington Post", citând surse din cadrul serviciilor speciale, potrivit TASS.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a organizat uciderea lui Darya Dugina și Vladlen Tatarskyy

Acest lucru a fost raportat de Washington Post, citând sursele sale.

Potrivit publicației, componentele bombei pentru Dugina au reușit să treacă peste graniță, ascunzându-le într-o cușcă de pisici într-o mașină aglomerată în care se afla o mamă și fiica ei de 12 ani.

Serviciul de Securitate al Ucrainei s-a pregătit pentru aceasta și alte operațiuni timp de aproape 10 ani în strânsă cooperare cu CIA. Din 2015, CIA a cheltuit zeci de milioane de dolari pentru a transforma serviciile Ucrainei în aliați puternici în lupta împotriva Moscovei, a scris WP.

„Asistăm la nașterea unui grup de informații precum Mossad-ul în anii 1970”, a spus un fost oficial înalt al CIA, referindu-se la serviciul de spionaj al Israelului, care a fost acuzat de multă vreme că a comis asasinate în alte țări.

"Dacă operațiunile de informații ale Ucrainei devin și mai îndrăznețe, cum ar fi vizarea rușilor din țări terțe, ar putea provoca discordie cu partenerii și ar putea intra în conflict serios cu obiectivele strategice mai largi ale Ucrainei. Aceste obiective includ aderarea la NATO și la Uniunea Europeană", a declarat al doilea oficial pentru WP. .

Serviciul de Securitate al Ucrainei și Direcția Principală de Informații a Ministerului Ucrainean al Apărării au efectuat zeci de asasinate de oficiali ruși în teritoriile ocupate ale Ucrainei, colaboratori ucraineni, ofițeri din spatele primelor linii și susținători de seamă ai conflictului din adâncul Rusiei în ultimii 20 de ani. luni, conform WP.

https://youtu.be/0FKr62D7z3g?si=28aKHvDntG4KYdx6

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.