Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă trădare pentru Dacian Cioloș? Anca Dragu, întrebată dacă îl va urma într-un nou proiect politic: 'Este greu de spus'

impact.ro
anca dragu

Dacian Cioloș este un om politic valoros, declară la RFI vicepreședinta USR Anca Dragu. „Nu aș merge în orice fel de proiect”, spune ea, întrebată dacă ar pleca din partid alături de Cioloș.

Anca Dragu spune că „Dacian Cioloș este un nume important pentru partid și foarte mulți oameni au venit în USR PLUS pentru domnul Cioloș. Este un politician cu experiență și valoros. Eu aș vrea ca domnul Cioloș să continue activitatea politică, pentru că are calități inspiraționale, inspiră oameni. În acest moment, într-adevăr, avem o perioadă mai dificilă, dar mi-ar plăcea ca partidele să se uite mai mult la situația economică în acest moment, să lăsăm orgoliile politice, să le lăsăm deoparte”.

Întrebată dacă l-ar urma pe Dacian Cioloș într-un nou proiect politic, ea a răspuns: „Este greu de spus. Nu poți merge într-o zonă pe care nu o știi, trebuie discutat ce proiect se poate face, care-i direcția. Nu aș merge în orice fel de proiect. Cu siguranță că trebuie să avem un proiect serios, un proiect liberal, de orientare europeană, un proiect care să fie și foarte cinstit cu oamenii și pentru oameni”.

„USR-ul avea aceste principii, vedeți că au fost ceva discuții în interiorul partidului, asta a dus și la demisia domnului Cioloș din funcția de președinte al partidului. Dumnealui a venit cu o viziune de extindere, de deschidere a partidului, așa cum el de fapt era, avea această emblemă de partid deschis către exterior. Eu sper ca oamenii valoroși să se pună din nou la masă și să venim cu soluții pentru România”, a fost răspunsul Ancăi Dragu, întrebată dacă USR nu este un asemenea proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.