Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă veste extraordinară pentru Simona Halep, după ce a aflat că va redeveni lider mondial: Românca, aproape de o lovitură mare de imagine

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha și a anunțat că nu va participa nici la Dubai. Cu toate acestea, românca a primit o veste mare din partea organizatorilor competiției din Emiratele Arabe Unite: se ia în calcul cooptarea ei între ambasadorii turneului, anunță Digisport.ro.

După turneul de la Dubai, Simona Halep (26 de ani) va urca din nou pe primul loc în clasamentul WTA, profitând de pe urma neparticipării lui Caroline Wozniacki. Directorul turneului, Salah Tahlak, a anunțat că se ia în calcul cooptarea sportivei din România în rândul ambasadorilor competiției.

Citește și: O nouă aroganță maximă: Ce a spus Caroline Wozniacki, după ce Simona Halep i-a furat primul loc mondial

"Dezbatem ideea de a o avea pe Simona Halep drept ambasador al mărcii pentru Dubai Duty Free, alături de Caroline Wozniacki și Shuai Zhang", a spus Salah Tahlak, directorul turneului de la Dubai. Anunțul este cu atât mai important, fiindcă vine după ce jucătoarea din România a precizat că nu va participa la întrecerea din Emiratele Arabe Unite, pentru care primise un wild card din partea organizatorilor.

Simona Halep a câștigat în 2015 trofeul la Dubai, după o finală împotriva Karolinei Pliskova. Românca a anunțat că va reveni pe teren la turneul de la Indian Wells (7-18 martie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.