Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă VICTORIE pentru Simona Halep: Numărul 1 mondial s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep trofeu

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a învins-o, vineri, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, transmite Mediafax.

Românca s-a calificat lejer în sferturile de finală, după un sec 6-2, 6-2, în 72 de minute. Partida a fost întreruptă de ploaie, când tabela afişa, în primul act, 2-1 pentru Halep, dar a fost reluată după mai puţin de 15 minute.

În al patrulea game, Venus a făcut o mişcare greşită, şi-a agravat accidentarea la picior, iar leziunea a împiedicat-o să se mai exprime la nivelul obişnuit, până la final.

Simona Halep a reuşit până la final 15 lovituri câştigătoare (Venus 13), a comis 5 erori neforţate (Venus 3) şi a concretizat 5 mingi de break din cele 9 de care a beneficiat (Venus - 1/1).

Procentajul primului serviciu pentru Halep s-a ridicat la 67%, în timp ce în dreptul jucătoarei de 38 de ani "reperul" a fost 58% la acest capitol.

În optimi, americanca trecuse de Sorana Cîrstea.

"Voi dormi, voi dormi şi iar voi dormi după acest meci. Vă mulţumesc că veniţi mereu să mă susţineţi", şi-a început Simona discursul, imediat după meci. Apoi a rezumat: "Mi-am păstrat concentrarea pentru fiecare schimb de mingi. A fost o zi dificilă şi pentru mine, şi pentru Venus".

Pentru accederea în sferturi, Simona Halep primeşte 190 de puncte WTA şi 60.000 de dolari.

În sferturi, constănţeanca în vârstă de 26 de ani o va întâlni, sâmbătă, în jurul orei 1:30, pe franţuzoaica situată pe locul 6 WTA, Caroline Garcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.