Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte din locuitorii Capitalei au rămas fără apă caldă: CET Bucureşti Sud și CET Progresu nu funcționează

energynomics.ro
cet sud

Locuitorii din Capitală care primeau apă caldă de la CET Bucureşti Sud nu mai beneficiază de acest serviciu, întrucât centrala a fost oprită complet pentru revizie, iar CET Progresu, care ar fi trebuit să alimenteze şi aceşti consumatori, nu a putut fi repornită, din cauza unei defecţiuni apărute, informează news.ro.

”Elcen informează că astăzi, 1 august a.c., în timpul manevrelor de repornire a CET Progresu, a intervenit o situaţie neprevăzută determinată de defectarea unei vane, ceea ce împiedică şi la acest moment repunerea în funcţiune a centralei. Manevrele de pornire a CET Progresu au fost efectuate în cursul zilei de astăzi ca urmare a iniţierii simultane a procedurii de oprire totală a CET Bucureşti Sud, în conformitate cu programul de revizii anuale planificate”, au transmis, marţi, reprezentanţii Elcen.

Astfel, după oprirea totală a CET Bucureşti Sud, consumatorii din Capitală arondaţi acestei centrale urmau să fie alimentaţi cu apă caldă din CET Progresu.

”Imposibilitatea repornirii CET Progresu până la remedierea defecţiunii produce sincope în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă a consumatorilor arondaţi până astăzi din CET Bucureşti Sud. Echipele Elcen lucrează la acest moment la remedierea defecţiunii. Ne pare rău pentru situaţia creată şi pentru consecinţele apărute în locuinţele consumatorilor, însă asigurăm că se fac toate eforturile pentru rezolvarea cât mai curând a acestui incident neprevăzut”, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.