Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte dintre drumurile din Teleorman au fost deblocate: Au mai rămas nouă tronsoane închise

www.sokant.ro
politia nu treceti

O parte dintre drumurile blocate din Teleorman au fost redeschise, au mai rămas nouă tronsoane de drumuri închise circulaţiei, printre care DN 65A şi DN 65E, se arată într-un comunicat al ISU Teleorman, care prezintă situaţia din teren de marţi de la ora 20,00. În comunicat se arată că drumarii fac eforturi mari pentru deblocarea tuturor căilor de acces. La nivelul judeţului, administratorii drumurilor naţionale şi judeţene acţionează cu aproximativ 100 de utilaje şi peste 140 de persoane, conform Agerpres.

''Cantitatea mare de zăpadă căzută şi viscolul puternic de ieri au afectat mai multe drumuri, acestea fiind închise ori blocate traficului rutier astfel: DN65A Roşiorii de Vede - Turnu Măgurele; DN65E Roşiorii de Vede - Troianul; Bogdana - Urluiu; DJ 504 Alexandria - Lăceni; Alexandria - Cernetu; DJ 506 Guruieni - Băbăiţa; Cervenia - Beiu; DJ506A Siliştea - Răsmireşti; DJ612A Satul Vechi - Săceni - Ciolăneşti; Roşiorii de Vede (Spital TBC) - Balta Sărată - Călmăţuiu - Plopii Slăviteşti; DJ 601F Coşoteni - Vedea - Albeşti - Nenciuleşti; DJ679 Călmăţuiu de Sus - Mihăeşti; DJ 601 Cosmeşti Gălăteni'', se precizează în comunicatul ISU Teleorman.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuţie a informat că la nivelul judeţului Teleorman, la ora 16,00 erau înregistrate 67 deranjamente (individuale sau colective), la care intervin în continuare 17 echipe.

În judeţ au fost mai multe situaţii în care autorităţile au intervenit pentru a acorda sprijin celor rămaşi blocaţi în trafic. ''Pe DJ 612, între localităţile Ciolăneşti - Ciurari, un autoturism cu doi adulţi şi un copil de 4 ani a rămas blocat, pentru scoaterea acestora intervenind CLSU Săceni (...); în oraşul Zimnicea a fost identificat un caz social, o persoană în vârstă, care nu avea nici măcar lemne cu care să facă focul, a fost preluată de pompieri şi transportată la Primăria Zimnicea pentru această perioadă; de la Coşoteni, pompierii militari roşioreni împreună cu un asistent SAJ au preluat un pacient cardiac din localitatea Albeşti'', mai informează ISU Teleorman.

Autorităţile teleormănene anunţă că sunt în continuare în alertă, deoarece în perioada următoare sunt emise de Agenţia Naţională de Meteorologie două avertizări, una de cod portocaliu de ger, până în ziua de 1 martie, ora 10,00, când temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 şi -8 grade, iar cele minime, accentuate de rafalele de vânt, se vor încadra în general între -22 şi -12 grade şi una de cod galben de ninsori, în perioada 27 februarie, ora 23,00 - 28 februarie, ora 23,00, cu ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului şi viscol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.