Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 41 au fost rănite în coliziunea a două trenuri de metrou, în Mexic

Telemundo
accident mexic

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 41 au fost rănite miercuri, în coliziunea a două trenuri de metrou într-o staţie din capitala Mexicului, au anunţat oficiali citaţi de DPA.

Primarul oraşului Ciudad de Mexico Claudia Sheinbaum a spus că unul dintre trenuri a dat înapoi din motive care sunt încă investigate şi a lovit celălalt tren, care staţiona în staţia centrală Tacubaya, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: PMP solicită măsuri urgente: Trebuie construite mecanisme de izolare şi carantină în zonele de trecere a frontierei

"Va exista o investigaţie. Vrem să ştim cu exactitate de ce s-a întâmplat aşa ceva", a spus Sheinbaum, precizând că cutiile negre vor fi inspectate şi că se vor face investigaţii cu sprijinul unor experţi internaţionali.

În imaginile difuzate la televiziune poate fi văzut unul dintre trenuri deasupra celuilalt, în timp ce poliţia şi pasagerii de pe platformă încearcă să ajute un bărbat rănit de bucăţi de sticlă să iasă prin uşa avariată a trenului.

Majoritatea celor răniţi au beneficiat de îngrijiri medicale la faţa locului, dar 16 persoane au avut nevoie de spitalizare, precizează oficialii citaţi.

Citește și: Consilierul lui Mugur Isărescu desființează Legea anticămătărie: ‘Înșirând cuvinte goale ce din coadă au să sune’

Staţiile de metrou au fost închise din cauza accidentului.

Metroul este cel mai utilizat mijloc de transport în Ciudad de Mexico, cu cinci milioane de utilizatori pe zi, relatează DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.