Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O petrecere la care participau aproximativ 40 de persoane a fost întreruptă poliţiştii la Braăia: A plouat cu amenzi

O petrecere la care participau aproximativ 40 de persoane a fost întreruptă poliţiştii şi jandarmii din Brăila. Toţi participanţii, organizatorul şi patronul restaurantului au fost amendaţi, valoarea totală a sancţiunilor fiind de peste 57.000 lei, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Brăila anunţă că au intervenit pentru oprirea unui eveniment privat care avea loc într-un local din oraş.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

"Au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 57.450 lei, participanţilor, organizatorului evenimentului, cât şi administratorului restaurantului. (...) Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă", a transmis, joi, IPJ Brăila.

Reprezentanţii Poliţiei Brăila atrag atenţia că în continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spaţiile deschise, cât şi în spaţiile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.