Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O petrecere privată, organizată în Brașov, a fost oprită de polițiști

Politia Română
politia

Poliţiştii au împiedicat, sâmbătă, desfăşurarea unui eveniment privat, organizat de doi tineri din municipiul Braşov, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Braşov.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice pe raza de competenţă, ce au avut ca rezultat anularea unui eveniment privat, care urma să se desfăşoare într-un imobil de pe raza judeţului Braşov. Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificaţi organizatorii evenimentului, aceştia fiind doi tineri, în vârstă de 27 ani, respectiv 22 ani din municipiul Braşov, iar evenimentul nu a mai avut loc. Organizatorilor li s-a adus la cunoştinţă obligativitatea respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum şi prevederile conform cărora este interzisă organizarea de evenimente private în această perioadă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Braşov, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

În cadrul controalelor desfăşurate sâmbătă de poliţiştii şi jandarmii braşoveni cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, au fost verificate peste 250 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate. De asemenea, au poliţiştii au verificat 18 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

De asemenea, au fost legitimate peste 4.000 de persoane şi controlate peste 200 de mijloace de transport în comun, iar alte peste 4.000 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Un număr de 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie şi alte peste 250 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

În urma controalelor, au sancţionaţi şi peste 20 de agenţi comerciali pentru fapte de natură economică.

Valoarea totală a amenzilor date sâmbătă a fost de peste 25.000 de lei, a menţionat IPJ Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.