Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O politiciană PSD, fostă consilieră de ministru, e în STARE GRAVĂ, în COMĂ: Femeia de 34 de ani a fost lovită de o mașină, sub ochii șefului său - FOTO

Ionela Damian

O tânără de 34 de ani este în stare gravă, la spital, după ce a fost accidentată, luni, în Brașov, în timp ce traversa strada neregulamentar. Surse politice au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba de Ionela Damian, fost director în Ministerul Tineretului și Sportului.

Femeia transportată în comă la spital, luni, după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar strada George Barițiu din municipiul Brașov, ar fi Ionela Damian, membru PSD Brașov și fost şef de cabinet în perioada când Marius Dunca era ministrul Tineretului şi Sportului, au declarat surse politice pentru corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Victorie pentru Liviu Dragnea-Cum este avantajat de OUG pe legile justiției

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu, femeia de 34 de ani a fost accidentată în timp ce traversa strada negerulamentar, fiind lovită de o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Dinu. Martorii spun că însuşi senatorul Dunca a fost martor la accident. Se pare că oprise maşina în loc nepermis şi, cel mai probabil, o aştepta pe consiliera lui, care a traversat strada în fugă.

Citește și: Un cunoscut post TV, la un pas de a fi închis-Primarul amenință: „să-şi caute de urgenţă un nou serviciu”

Accidentul s-a petrecut chiar în fața sediului PSD Braşov, într-un loc unde oprirea este interzisă. Martorii spun că maşina senatorului Marius Dunca staţiona pe prima bandă, cu avariile pornite. Consiliera politicianului a ieşit din sediul partidului şi a încercat să traverseze fără să ţină seama că nu se afla pe zebră. Un şofer a izbit-o în plin.

Șoferul a declarat, la PRO TV, că nu a mai putut să evite impactul. “Era o maşină staţionată şi eu dup-aia, în ultima secundă am văzut-o, n-am apucat să frânez. Mi-a alergat în faţa maşinii. Eu am frânat cât am putut de repede şi de mult dar n-am putut s-o evit.”, a declarat acesta.

Citește și: De-a dreptul scandalos! Salarii enorme din banii românilor! Acești angajați de la stat primesc sume colosale, deși nu fac nimic

“Era o maşină care era aicea staţionată, nu ştiu dacă o aştepta sau nu. ştiu că a traversat strada şi a lovit-o, şi eu i-am acordat primul ajutor premedical. Din păcate era inconştientă, am încercat să stabilizez până a venit SMURDUL.”, a spus un martor la PRO TV.

Reprezentanții ISU Brașov au precizat, la rândul lor, că victima a suferit multiple traumatisme și a fost transportată în comă la spital.

Citește și: Victorie pentru Liviu Dragnea-Cum este avantajat de OUG pe legile justiției .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.