Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O poliţistă de frontieră din municipiul Giurgiu a deschis un magazin social pentru persoanele defavorizate

retailgazette.co.uk
supermarket-mancare

O poliţistă de frontieră din municipiul Giurgiu a deschis un magazin social, unde produse donate de firme sunt destinate persoanelor defavorizate, la preţuri simbolice.

'Roxana Belachlavek, poliţistă de frontieră la Giurgiu, este un om care ajută oameni şi ne mândrim cu ea. În timpul liber acţionează ca voluntar al Asociaţiei Ai Voinţă, Ai Putere, unde se implică în buna funcţionare a campaniilor umanitare destinate sprijinirii categoriilor defavorizate din municipiul Giurgiu şi din localităţile învecinate. Astfel, Roxana a înfiinţat un nou concept în judeţul Giurgiu, un magazin social intitulat 'Puterea faptelor bune'. Aici se regăsesc produse donate de firme şi care sunt destinate persoanelor din categorii defavorizate, la preţuri simbolice. Ea a fost premiată şi în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, pentru activitatea desfăşurată în această sferă', se arată într-un comunicat de presă transmis joi de ITPF Giurgiu.

Totodată, poliţista de frontieră sprijină derularea unor programe sociale pentru tineri şi pentru bătrâni cum ar fi: Bursa socială ocazională, Ora de pregătire şcolară şi Alături de bătrâni, potrivit Agerpres.

'Să fii un om bun, responsabil şi hotărât să faci pe cineva fericit înseamnă pentru mine să fii voluntar, iar sentimentul de împlinire pe care îl am atunci când împart momente de fericire este inegalabil", a declarat joi Roxana Belachlavek.

Sediul magazinului la care pot fi donate alimente pentru persoanele defavorizate este în municipiul Giurgiu, strada Gheorghe Doja numărul 59.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.