Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O poliţistă din Mureş, infectată cu noul coronavirus, a murit la 53 de ani

www.medicircle.in
Decese Covid

O poliţistă din Mureş, infectată cu noul coronavirus, a murit la 53 de ani. Sindicatul Europol a transmis că femeia nu-şi făcea planuri de pensie, întrucât ”nu îşi imagina viaţa fără colegii ei”, potrivit news.ro.

”Astăzi am pierdut-o pe Anişoara, covid-ul a răpus-o fulgerător. Era colega noastră de la IPJ Mureş. Avea 53 de ani, iar în ultima parte a carierei a lucrat la Poliţia Oraşului Târnăveni. Nu îşi făcea planuri pentru pensie, pentru că nu îşi imagina viaţa fără colegii ei, fără forfota din sediul Poliţiei, fără agitaţia din teren. Era ca o mama pentru noi toţi”, au transmis, joi seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

Aceştia au apreciat că ”guvernanţii pot să stea liniştiţi, vom avea o pensie "specială" mai puţin de plătit”.

”Pentru că ei nu înţeleg nici riscurile la care ne expunem, nici stresul pe care îl resimţim şi nici consumul psihic specific profesiei de poliţist. De fapt, ei nici nu ştiu care e diferenţa între o pensie specială şi o pensie militară! Ei ştiu doar că dă bine în faţa electoratului să ne arate cu degetul şi să susţină că luăm pensii nesimţite”, au ai scris sindicaliştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.