Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O prezentatoare de la România TV a fost AMENINȚATĂ cu MOARTEA: Interlopii sunt implicați / FOTO

romania tv

Andreea Crețulescu trece prin clipe cumplite. Jurnalista a primit mai multe amenințări cu moartea de la un bărbat care o anunță intens că pregătește un plan odios pentru eliminarea jurnalistei de la România TV.

"Am făcut o plângere la Poliție. Amenințările nu mă priveau doar pe mine. Acest bărbat știe foarte multe lucruri despre viața mea privată, despre copilul meu, despre mama mea și despre soțul meu. A trecut la amenințări față de toți. Evident că nu am de unde să știu dacă va trece la fapte, dar în egală măsură cred că nici autoritățile nu au cum să garanteze că acest lucru nu se va întâmpla. În momentul în care am depus acea plângere, am alăturat cel puțin 100 de mesaje. În momentul când se apucă să scrie, poate să îmi trimită și 200 de mail-uri pe zi. Îmi cunoaște numărul de telefon, dar numărul soțului. Îmi știe datele cu caracter personal. Știe cam totul despre mine. Oricând ar putea să-și pună în practică amenințările. Sunt amenințări cu moartea", a povestit Andreea Crețulescu citată de dcnews.ro.

Citește și: Cea mai nebună nuntă posibilă: Au blocat autostrada pentru a se da în spectacol / VIDEO

Plângerea pe care jurnalista a depus-o la Poliție nu a făcut decât să-l stârnească și mai tare pe bărbatul care o hărțuiește. Acesta a început să se laude cu relațiile pe care le are în lumea interlopă. Bărbatul a fost audiat de polițiști, dar a plecat acasă cu promisiunea că hărțuirea va înceta.

Acesta le-a transmis oamenilor legii că toată povestea a fost doar o glumă. Însă, la scurt timp după audiere, hărțuitorul a reluat amenințările, ba mai mult, le-a întețit, spunându-i jurnalistei că fiul ei va fi bătut atunci când va ieși de la școală, iar pe mama ei o va găsi, într-o zi, moartă.

"Eu cred că acest bărbat săvârșește cel puțin două-trei infracțiuni care sunt în Codul Penal. Este adevărat că poate organele de ordine se gândesc că este o bazaconie, dar la fel cred că au reacționat și în alte cazuri extrem de grave pe care noi le-am dat la televizor. Cred că autoritățile trebuie să se comporte astfel încât personajul respectiv să își dea seama că este o chestie serioasă. Nu cred că este vorba despre o glumă", a mai zis Andreea Crețulescu la România TV.

(w670)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.