Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ: O primărie, dintr-o comună, din Romania deschide un Birou pentru relația cu diaspora!

diaspora
Drumul de astăzi, 1 februarie 2021, de la București s-a concretizat și cu o altă întâlnire. De data aceasta am fost oaspeții șefului Departamentul pentru Românii de Pretutindeni,  Ovidiu Burdușa, scrie pe pagina de Facebook, primarul Comunei Soveja, Ionut Filimon. In continuare, acesta mentioneaza ca au avut pe agenda discutiilor mai multe teme printre care si "chestiunea revenirii acasă a tot mai multor cetățeni români, inclusiv a sovejenilor."
Împreună  am decis ca zilele următoare, în cadrul Primăriei  Soveja, să  înființam un birou care să se ocupe exclusiv de relația cu cetățenii noștri  întorși  din străinătate. Va fi veriga de legătură între ei si  administrația locală, va fi locul unde vor găsi informatiile necesare pentru a se convinge ca acasă, la Soveja, acum se poate face ceea ce și-au  propus. Jurnal de Vrancea scrie pe aceasta tema ca responsabil de acest "Birou pentru diaspora" ar urma sa fie Cristi Merchea, acesta fiind unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani din diaspora.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.