Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O pungă cu 16.800 de euro - salariile tuturor angajaților unei firme - pierduți de octogenarul care trebuia să îi plătească

canal2.md
bani euro

O femeie în vârstă de 34 de ani din Piatra-Neamț, a demonstrat un act de onestitate și spirit civic remarcabil. La data de 28 martie, Andreea s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, aducând cu ea o pungă ce conținea suma considerabilă de 16.800 de euro - o sumă impresionantă pentru mulți. De altfel, erau banii de salarii pentru toți angajații unei companii.

 

La data de 28 martie, Guzu Baghiu Andreea s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, aducând cu ea un plic ce conținea suma impresionantă de 16.800 de euro. Da, ați citit corect – 16.800 de euro.

Ea a povestit polițiștilor că a găsit plicul cu bani, în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamț, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităților. Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentație pentru mulți”, informează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

S-a întâmplat astăzi, 29 martie, în Piatra-Neamț. Banii au fost pierduți de un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Piatra-Neamț, care trebuia să plătească salariilor angajaților, ceea ce ar fi putut afecta în mod serios multe familii din comunitate.

“Spiritul civil și gestul altruist al Andreei servește drept exemplu pentru întreaga comunitate și dorim să îi transmitem și pe această cale felicitări pentru acest gest”, conchide IPJ Neamț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.