Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O rachetă rusă de croazieră a lovit oraşul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 răniți (foto)

Telegram
Ucraina

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte cinci au fost rănite într-un atac rus, miercuri în plină zi, asupra oraşului Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina şi situat în nord-estul ţării, a anunţat un responsabil regional al poliţiei, informează AFP, potrivit Agerpres.

  • „Trei morţi, cinci răniţi şi un incendiu de anvergură: ruşii au lovit din nou Harkovul”, a declarat pe reţeaua socială Meta şeful departamentului de anchetă al poliţiei în această regiune, Serghei Bolvinov, avertizând că bilanţul riscă să se agraveze.

Circa zece persoane ar putea fi prinse sub dărâmături, a adăugat la rândul său guvernatorul regional Oleg Sinegubov, la televiziune. "Potrivit primelor estimări, a fost vorba de o rachetă de croazieră", a dezvăluit el.

content-image

Un trup neînsufleţit a putut fi scos şi altele două rămân blocate sub dărâmături, a mai spus guvernatorul, potrivit căruia doi răniţi se află într-o stare gravă.  Atacul a lovit un sit industrial în care se afla o "imprimerie", un atelier de mobilă şi de vopsitorie, a adăugat Bolvinov.

"Operaţiunile de salvare continuă", iar pompierii încearcă să stingă incendiul, a relatat el. Potrivit serviciilor de urgenţă, focul s-a propagat pe o suprafaţă de "peste 2.000 de metri pătraţi".

Situat la circa 50 de kilometri de frontiera cu Rusia, oraşul Harkov, care avea circa 1,5 milioane de locuitori înainte de invazia rusă în urmă cu doi ani, este bombardat în mod regulat de armata rusă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.