Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O reţea de social-fitness AJUTĂ - A strâns 440.000 lire sterline pentru Serviciul britanic de sănătate

adevarul.ro
sala forta fitness gym

Peste 130.000 de persoane au luat parte la un exerciţiu organizat de reţeaua de social-fitness Strava, strângându-se astfel suma de 440.000 lire sterline ce va fi donată Serviciului public de sănătate din Marea Britanie (NHS), aflat în prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus, scrie Reuters, citată de Agerpres.

Numit ''NHS Active Challenge'', participanţii au efectuat exerciţii de fitness în case sau în afara lor câte zece minute timp de 12 zile, fiind rugaţi să doneze cel puţin 5 lire sterline.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

Aproape 60.000 de activităţi au fost alese de către participanţi, majoritatea optând pentru alergare, distanţa parcursă în total de cei care au ales acest tip de mişcare însumând 31 milioane kilometri.

''Prevalenţa alergării în rândul sportivilor nu ne surprinde, deoarece o proporţie mare a publicului se îndreaptă către forme de exerciţii uşoare şi accesibile în timpul izolării. Numărul mare de participanţi este în beneficiul NHS'', se arată într-un comunicat al reţelei Strava.

Peste 2,46 milioane de persoane au fost raportate a fi infectate cu noul coronavirus la nivel global, iar 169.863 au murit, potrivit Reuters. Marea Britanie are 124.743 de cazuri, cu 16.509 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.