Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O rețea infracțională care opera prin metoda 'lover boy' în România și Austria a fost destructurată, după percheziții în Bistrița-Năsăud și Arad

perchezitii

O rețea infracțională care opera prin metoda „lover boy” în România și Austria a fost destructurată, miercuri, după percheziții în Bistrița-Năsăud și Arad, precum și în Austria, unde ar fi fost dusă o minoră și obligată să se prostitueze, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud și Arad au făcut, miercuri, șase percheziții domiciliare, în cooperare cu autoritățile din Austria, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de persoane.

Citește și: Supermarketurile profită! Prețurile au explodat după închiderea piețelor

Oamenii legii au descins la locuințele a șase persoane bănuite de trafic de persoane și minori, prin exploatare sexuală.

Perchezițiile au avut loc în trei localități din județul Bistrița-Năsăud și una în județul Arad. Concomitent, autoritățile judiciare din Austria fac o percheziție domiciliară la o locație ce ar fi fost folosită de persoanele bănuite în această țară.

Cercetările se desfășoară într-un dosar ce vizează infracțiunile de constituirea unui grup infracțional organizat, ce ar fi compus din cetățeni români, în scopul săvârșirii de trafic de persoane și minori, prin exploatare sexuală, pe relația România-Austria.

Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul lunii ianuarie 2020, ar fi recrutat, prin metoda „lover boy”, o minoră din județul Bistrița-Năsăud, pe care ar fi transportat-o în Austria, pentru practicarea prostituției.

Citește și: Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia

La percheziții participă polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La activități participă și jandarmii Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.