Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O rochie purtată la ediția din 1974 a galei premiilor Oscar și alte peste 1.200 de obiecte care i-au aparținut actriței Elizabeth Taylor, scoase la licitație

licitatie

O rochie purtată la ediția din 1974 a galei premiilor Oscar și alte peste 1.200 de obiecte care i-au aparținut actriței Elizabeth Taylor vor fi scoase la vânzare într-o licitație care va avea loc la Los Angeles, la începutul lunii decembrie, a anunțat casa Julien's Auctions, citată de MEDIAFAX.

Rochia din șifon bleu, creată de designerul Edith Head, este estimată la 4.000 - 6.000 de euro, potrivit reprezentanților casei de licitații.

Printre obiectele scoase la vânzare se numără și o centură din argint placat cu aur de la casa Cartier pe care Taylor a oferit-o mamei sale și care este estimată la 40.000 de dolari.

Licitația va avea loc în perioada 6 - 8 decembrie, în Beverly Hills, statul american California, dar ofertele pot fi înscrise și online.

Licitația va include haine, bijuterii, peruci, obiecte de artă și de design de interior care i-au aparținut lui Taylor.

Elizabeth Taylor, care a murit în 2011, la vârsta de 79 de ani, a fost unul dintre simbolurile epocii de aur a Hollywood-ului, cu pasiunea pentru diamante, ochii săi violeți și o viață amoroasă tumultuoasă, ce a inclus opt mariaje.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.