Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă a fost condamnată pe viață, în Italia, după ce a omorât altă româncă

judecator justitie

Tribunalul din Trapani a pronunţat luni sentinţa în cazul unei crime oribile care a avut loc la Marsala, în 2019. O româncă înfiată în Italia a ucis împreună cu un italian o altă româncă, la rândul ei adoptată, scrie Adevarul.ro.

Citește și: SURSE - USR se pregătește pentru o 'furtună' provocată de PNL în coaliție

Margareta Buffa, 31 de ani, născută în România şi adoptată în Italia, a primit închisoare pe viaţă după ce a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit şi a incendiat-o pe prietena ei, Nicoletta Indelicato, 25 de ani, în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, relatează Blog Sicilia. Aceasta a avut şi un complice: Carmelo Bonetta, 36 de ani, care a primit 30 de ani de închisoare.

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită şi a vrut să o implice pe Nicoletta în cercul ei de prostituţie. Carmelo Bonetta şi Nicoletta Indelicato erau sclavii ei. Trebuiau să facă orice dorea, altfel devenea violentă”, a spus avocatul familiei victimei.

Margareta şi complicele ei au torturat-o pe Nicoletta. La autopsie au fost descoperite 12 lovituri de cuţit pe corpul victimei - două dintre ele i-au fost fatale: una în spate, care i-a perforat un plămân şi alta în gât, care i-a secţionat jugulara. Criminalii ei au stropit-o apoi cu benzină şi i-au dat foc. Ancheta a stabilit că murise atunci când a fost incendiată. Trupul pe jumătate carbonizat a fost îngropat într-o podgorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.