Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă, martoră la IADUL din Franța: Am vazut 4 teroriști cu mitraliere în mâini

Forţele de ordine franceze au identificat cel puţin şapte puncte în care au fost comise vineri noaptea atentate la Paris, inclusiv la Stade de France, au declarat pentru EFE surse apropiate anchetei.

Citește și: Ei sunt TERORIȘTII care au atacat Franța

Potrivit AFP, unul dintre atacuri, cel de la Stade de France (nordul Parisului), a fost comis de un kamikaze. Un alt atac s-a produs în sala de spectacole Bataclan (centrul Parisului), unde are loc o luare de ostatici.

Alte atacuri s-au mai produs în alte cinci locuri, în cartiere din centrul Parisului, foarte frecventate vineri seara, în cartiere situate aproape de Piaţa Republicii, aflată la nici 200 de metri de sediul publicaţiei Charlie Hebdo, ţinta unui atac terorist în ianuarie.

Citește și: Primele imagini cu CARNAGIUL de la Paris / VIDEO

O româncă a fost în cel mai sângeros loc al atacurilor. Este vorba despre Celia. Amalia Enache, prezentatoarea de la PRO TV, a scris, pe o rețea de socializare ce a văzut Celia la Bataclan, acolo unde a avut loc un concert rock al trupei Eagles of Death Metal și unde teroriștii au luat peste 100 de ostatici, înainte de a fi uciși de poliție.

Citește și: SURSE Atentatele teroriste de la Paris: Doi români au fost uciși / VIDEO

”Celia, care era la concertul rock la Bataclan si a reusit sa iasa, pentru Tv5Monde: " Am crezut la inceput ca se aud petarde, apoi am inteles repede ca nu sunt petarde, ci teroristi, cativa politisti au aparut imediat, atunci totul s-a precipitat si au fost schimburi de focuri. Am vazut 4 teroristi, aveau fetzele descoperite, mitraliere in maini si au strigat "fratii nostri din Siria sunt ucisi", a scris vedeta PRO TV.

Citește și: PANICĂ teribilă pe stadionul Stade de France la amicalul Franța - Germania / VIDEO

Operaţiunea forţelor de poliţie la sala de concerte din Bataclan s-a încheiat, doi atacatori au fost ucişi, a informat sâmbătă postul BFM TV, citat de Reuters.

În interiorul sălii s-a produs un adevărat masacru, a transmis postul de televiziune citat.

Citește și: ATENTATE TERORISTE în Franța: Zeci de victime / VIDEO / UPDATE: 60 de morți

Anterior, AFP anunţase că poliţia franceză dă asaltul la Bataclan, la sala de spectacole unde avea loc o luare de ostatici şi unde se auziseră mai multe focuri de armă şi explozii. Totodată, un martor declarase că mai mulţi indivizi au deschis focul şi au tras în plin în mulţimea strânsă la un concert, în timp ce strigau "Allahu Akbar".

Citește și: Franța e în stare de ȘOC: A decretat starea de alertă și a închis granițele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.