Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O să fie demisă Clotilde Armand? Marcel Ciolacu: 'Lipsesc 20 și ceva de secții de vot. Asta nu s-a întâmplat într-un cătun, ci în mijlocul capitalei României'

Facebook
marcel ciolacu

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se arată revoltat de neregulile de la alegerile de la Primăria Sectorului 1, condusă acum de Clotilde Armand. Ciolacu este de părere că președintele Biroului Electoral trebuie să răspundă în fața autorităților competente.

„Cu ancheta de la SIIJ care se vrea desființat cât mai rapid, ca să nu aflăm adevărul, parerea mea e că au terminat numărătoarea (n.r.: la Sectorul 1). Lipsesc 20 si ceva de sectii de vot. Vă dați seama la ce nivel de fraudă a fost la Sectorul 1?

Chiar nu răspunde nimeni?

Asta nu s-a întâmplat într-un cătun, ci în mijlocul capitalei României.

Cred că președintele BES ar trebui să răspundă pentru ce s-a întâmplat acolo.

Se va afla tot adevărul! Lumea e hotarata sa semneze pentru referendum. Eu daca as locui in Sectorul 1 as strange semnaturi. Ne-am asumat orice actiune cetateneasca si ii rog pe toti sa strangem semnaturi ca sa scapam odata!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, în emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu de la RomâniaTV.

Context

Un procuror de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) a dispus ca Poliţia Capitalei să renumere toate voturile exprimate la alegerile locale din septembrie 2020 pentru funcţia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, câştigate de Clotilde Armand (USR) în faţa lui Daniel Tudorache (PSD). Ancheta Secției speciale nu a fost finalizată, iar termenul a fost prelungit până la 1 august, la cererea Poliţiei Capitalei, care a invocat volumul mare de muncă, potrivit Parchetului General. De asemenea, coaliția de guvernare încearcă să desființeze SIIJ, însă nu a găsit consensul necesar în acest sens.

Vezi și: VIDEO Stelian Ion LOVEȘTE în partenerii de guvernare: 'SIIJ a fost un ciomag gândit de PSD împreună cu UDMR împotriva magistraţilor' .

Vezi și: Partidul DICTEAZĂ! Daniel Fenechiu ar vota amendamentul UDMR la desființarea SIIJ, dar se teme de Partid: 'Mi se pare o soluție mai bună' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.