Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O 'să-i sară-n cap' toată lumea după declaraţia asta: Ce a spus Traian Băsescu

traian basescu miscarea populara

Traian Băsescu face o nouă aroganţă celor din PNL şi PSD. Fostul şef al statului le-a cerut reprezentanţilor organizaţiilor Partidului Mişcarea Populară prezenţi la congresul extraordinar să-şi fixeze ca obiectiv câştigarea alegerilor locale.

"Am auzit în unele organizaţii spunând: o să ne batem pentru locul II, o să ne batem pentru locul III.(...) Suntem un partid de câştigători, iar mentalitatea cu care intrăm în competiţie trebuie să fie a învingătorului. (...) Vă cer la toate organizaţiile să vă fixaţi ca obiectiv câştigarea alegerilor locale. (...) Trebuie să plecaţi în această competiţie cu ideea că voi sunteţi câştigători", a spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în Statele Unite: Hillary Clinton a 'încasat-o' rău de tot

El le-a atras atenţia celor prezenţi că "a trecut vremea minciunii în campaniile electorale". "Fac apel la dumneavoastră ca programul pe care-l veţi susţine în campanie, cu care vă veţi duce în faţa electoratului să fie realist şi corect. Să reflecte ceea ce puteţi face şi mai ales să reflecte obligaţiile din Constituţie pe care administraţia locală le are faţă de electorat, faţă de cetăţeni, faţă de comunitate. (...) Aş vrea ca fiecare candidat la funcţia de primar sau consilier să aibă asupra lui această cărticică (Constituţia României - n.r.)", a mai spus liderul PMP, adăugând că PMP este partidul membrilor şi simpatizanţilor formaţiunii, un partid creat să servească interesele României şi ale românilor.

Citeşte şi: Americanii dau vestea începutului de an: L-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic

Băsescu a făcut referire şi la programele candidaţilor, subliniind că ele trebuie să ţină cont de respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor la educaţie, la informare, la ocrotirea sănătăţii, la un mediu curat. Totodată, fostul preşedinte a făcut apel la sprijinirea comunităţilor rurale şi a subliniat importanţa sporirii gradului de absorbţie a fondurilor europene, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Caz halucinant: Un primar PNL și-a pierdut mandatul după ce a fost prins băut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.